Termeni și Condiții

1. Termeni

Accesând site-ul web radar.mediacritica.md sunteți de acord să fiți obligați de acești termeni de serviciu, de toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele conținute de acest site web sunt protejate de legea aplicabilă a drepturilor de autor.

2. Licența

a) Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) pe site-ul web al Media RADAR, gestionat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), numai pentru vizualizare tranzitorie personală, non-comercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu și, în conformitate cu această licență, nu puteți:

  • modifica sau copia materialele;
  • utiliza materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișare publică (comercială sau necomercială);
  • încerca de a compila sau inversa orice software conținut pe site-ul Media RADAR, gestionat de CJI;
  • elimina din materialele de utilizare orice alte drepturi de autor sau alte notificări proprii; sau transfera materialele către o altă persoană sau „oglindi” materialele de pe orice alt server.

b) Această licență se încheie automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și pot fi încetate de CJI în orice moment. După încetarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți orice materiale descărcate în posesia dvs., fie în format electronic sau tipărit.

3. Disclaimer

a) Materialele de pe site-ul Media RADAR, gestionat de CJI, sunt furnizate în mod „așa cum este”. CJI nu oferă nicio garanție, exprimată sau implicită și, prin prezenta, renunță și neagă toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanții implicite sau condiții de comerciabilitate, aptitudini pentru un anumit scop sau nerespectarea proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor.

b) În plus, CJI nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web sau în legătură cu alte materiale sau pe site-uri legate de acest site.

4. Limitări

În nici un caz CJI sau furnizorii săi nu vor fi responsabili pentru daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date) care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul Media RADAR, chiar dacă CJI sau un reprezentant autorizat CJI a fost notificat oral sau în scris despre posibilitatea unei astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, este posibil ca aceste limități să nu se aplice pentru dvs.

5. Precizia materialelor

Materialele care apar pe site-ul Media RADAR, gestionat de CJI, ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. CJI nu garantează ca materialele de pe site-ul său web este exact, complet sau actual. CJI poate efectua modificări ale materialelor conținute pe site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, CJI nu se angajează să actualizeze materialele.

6. Link-uri

CJI nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său web și nu este responsabil pentru conținutul unui astfel de site legat. Includerea oricărui link nu implică aprobarea CJI a site-ului. Utilizarea oricărui astfel de site web legat este pe riscul utilizatorului.

7. Modificări

CJI poate revizui acești termeni și condiții pentru site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală a acestor termeni și condiții.

8. Legea guvernantă

Acești termeni și condiții sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legile Republicii Moldova și vă supuneți irevocabil jurisdicției exclusive a instanțelor din acest stat.

logoPlatforma Media Radar a fost creată în cadrul proiectului „Comunicare strategică și suport pentru mass-media în Republica Moldova” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și este administrată de Centrul pentru Jurnalism Independent. Conținutul platformei este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reflectă în mod necesar opinia Uniunii Europene.
Resurse Utile
App StorePlay Store
Abonează-te
Platforma Media Radar a fost creată în cadrul proiectului „Comunicare strategică și suport pentru mass-media în Republica Moldova” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și este administrată de Centrul pentru Jurnalism Independent. Conținutul platformei este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reflectă în mod necesar opinia Uniunii Europene.