Media RADAR

Платформа для мониторинга и оценки медиа порталов в Республике Молдова

Ведущие медиа агентства

О нас
Эволюция ICPI медиа порталов в реальном времени
Инструмент Media Radar предлагает возможность представления отслеживаемых медиа-порталов в графической форме. Распределение в графической форме основано на индексе достоверности информационных порталов (ICPI), характерном для каждого медиапортала. Данные обновляются до настоящего времени
logoPlatforma Media Radar a fost creată în cadrul proiectului „Comunicare strategică și suport pentru mass-media în Republica Moldova” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și este administrată de Centrul pentru Jurnalism Independent. Conținutul platformei este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reflectă în mod necesar opinia Uniunii Europene.
Полезные ресурсы
App StorePlay Store
Подпишись
Platforma Media Radar a fost creată în cadrul proiectului „Comunicare strategică și suport pentru mass-media în Republica Moldova” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și este administrată de Centrul pentru Jurnalism Independent. Conținutul platformei este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reflectă în mod necesar opinia Uniunii Europene.